Найсмачніший сніданок за кілька хвилин: пухкі медові оладки за рецептом Руслана Сенічкіна

Як приготувати оладки: покроковий рецепт від Руслана Сенічкіна
1+1 Україна
Поділитися:

Хтось полюбляє солоні сніданки, а хтось — смачні оладки. Якщо вам більше до вподоби другий варіант, то ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін підготував для вас простий рецепт медових оладків.

У кожного ранку є свій смак. І якщо ви хочете, щоб ваш день почався по-справжньому солодко — саме час приготувати медові оладки від Руслана Сенічкіна. Ці оладки стануть улюбленцями вашого сніданкового столу: діти їх обожнюють, дорослі — не залишають ні крихти. А ще їх просто готувати, і жодні грудочки у тісті вам не загрожують.

До того ж, мед у складі не лише додає солодкої нотки, а й дарує користь — природний підсолоджувач з антиоксидантними властивостями зробить сніданок не просто смачним, а ще й корисним. 

Приготуйте їх одного разу і вони точно з’являться у вашому меню ще не раз! 

Інгредієнти:

  • Яйце — 2 шт
  • Молоко — 300 мл 
  • Мед — 50 г 
  • Соняшникова олія рафінована —15 г 
  • Борошно — 300 г 
  • Розпушувач — 10 г 
  • Терта цедра лимона — 3 г 
  • Цукрова пудра — 3 г 
  • Свіжа м’ята — 1 г 
  • Ванільний цукор — 2–3 г 
  • Сіль — ½ ч. л

Як приготувати

► Спочатку в окрему миску розбиваємо два яйця, додаємо 300 мл молока і 50 г меду, а також 2 ч. л олії.

► Далі робимо суху суміш: 300 г (2 склянки) просіяного борошна, 2 ч. л. розпушувача, ½ ч. л солі і дрібок ванільного цукру. Додаємо суху суміш у молоко з медом і мішаємо вінчиком (таким чином у тісті не буде грудочок). Готова розмішана суміш має бути за консистенцією, як густа сметана.

► Розігріваємо пательню та наливаємо соняшникову олію. Щоб оладки були правильної форми, можна використовувати спеціальні формочки. Поставити їх на пательню, добре прогріти і в кожну з них наповнити тістом.

► Перед споживанням оладки можна трішки присипати тертою цедрою, цукровою пудрою або варенням, а комусь до смаку з медом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліниві голубці за 15 хвилин: рецепт полтавського варіанту із гречкою та морквою

Новини по темі
Всі новини