Євро 2016: Що їдять українські футболісти під часу чемпіонату
Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Наша збірна привезла на Євро 2016 власний штат кухарів.
Шеф-кухарь Любомир Тошич ретельно підбирає кожну страву. Легкі салати без заправки, малосольна риба і свіжі фрукти – основний раціон українських футболістів. Куштувати французькі делікатеси хлопці не ризикують, адже не знають, як на них відреагує організм.
Так кулінар розповідає, що Євген Коноплянка полюбляє пасту, тренер Андрій Шевченко - різотто с білими грибами, а головний тренер Микола Фоменко жити не може без палтуса.
А їсти сало футболістам категорично заборонено. Так вирішив шеф-кухарь. Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті Сніданку з 1+1.
Новини по темі
Отримуйте призи та станьте частинкою улюбленої програми: Сніданок з 1+1 запустив функцію спонсорства на YouTube
Ці питання вас здивують: онлайн-тест із неочікуваними фактами від експертів Сніданку з 1+1
Знання про власне тіло: психолог пояснив, чому статеве дозрівання це табуйована тема для багатьох батьків та в якому віці починати говорити про це із дітьми
Як правильно провести поминальні дні 2025: що варто знати українцям та якою буде погода