Євро 2016: Що їдять українські футболісти під часу чемпіонату
Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Наша збірна привезла на Євро 2016 власний штат кухарів.
Шеф-кухарь Любомир Тошич ретельно підбирає кожну страву. Легкі салати без заправки, малосольна риба і свіжі фрукти – основний раціон українських футболістів. Куштувати французькі делікатеси хлопці не ризикують, адже не знають, як на них відреагує організм.
Так кулінар розповідає, що Євген Коноплянка полюбляє пасту, тренер Андрій Шевченко - різотто с білими грибами, а головний тренер Микола Фоменко жити не може без палтуса.
А їсти сало футболістам категорично заборонено. Так вирішив шеф-кухарь. Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті Сніданку з 1+1.
Новости по теме
Получайте призы и станьте частью любимой программы: Сніданок з 1+1 запустил функцию спонсорства на YouTube
Эти вопросы вас удивят: онлайн-тест с неожиданными фактами от экспертов Сніданка з 1+1
Знания о собственном теле: психолог объяснил, почему половое созревание это табуированная тема для многих родителей и в каком возрасте начинать говорить об этом с детьми
Как правильно провести поминальные дни 2025: что стоит знать украинцам и какой будет погода