Зірковий рецепт: Борщ із нежирним м'ясом від Соломії Вітвіцької

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Зірковий рецепт борщу від Соломії Вітвіцької
Поділитися:

Червоний борщ полюбляють за запашний аромат та насичений смак.

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька зізналась 1plus1.ua, що має з чоловіком смачну сімейну традицію:

«Разом з коханим готуємо борщ! Нещодавно вперше приготували його з червоною капустою».

Тож можете брати приклад з улюбленої ведучої та експериментувати з інгредієнтами.

Також Соломія підкреслила, що любить готувати цю традиційну страву з нежирним м'ясом та поділилась рецептом смачного борщу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Аджика Слави Камінської

Інгрідієнти:

М'ясо курка, індичка чи телятина - 500 г

Картопля - 2-3 шт. (300 г)

Цибуля ріпчаста - 1 шт. (120 г)

Буряк - 1-2 шт. (200 г)

Морква - 1 шт. (120 г)

Капуста - 200 г

Олія – 2-3 ст. л.

Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) - за смаком

Сіль, цукор, перець - за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Запечена кукурудза від Олексія Душки

Приготування:

1. Помийте всі овочі і зелень.

2. Підігрійте на вогні каструлю з багатошаровим дном.

3. Додати 2-3 столові ложки оливкової олії, дрібно порізану цибулю.

4. Невеличкими шматочками нарізати курку, індичку чи телятину до 500 г.

5. Накрити кришкою і готувати на маленькому вогні.

6. Нарізати дві-три молоді картоплини.

7. Пошинкувати половину капустини.

8. Картоплю та капусту додати у каструлю. За смаком – сіль, перець та лавровий лист.

9. В той же час, на сковорідці з багатошаровим дном на оливковій олії потушкувати цибулю.

10. Буряк та моркву порізати соломкою та до сковорідки.

11.Коли капуста стає прозорою, залити кип'ятком, додати «зажарку» та квасолю.

Новини по темі
Всі новини